H ιστοσελίδα συμμετέχει στη Διαμαρτυρία των Καθηγητών Πληροφορικής (ΠΕΚΑΠ)

Οι καθηγητές Πληροφορικής αγωνιζόμαστε ενάντια στην απαξίωση - υποβάθμιση του επιπέδου σπουδών Πληροφορικής στο Δημόσιο Σχολείο όπου πρόσφατα μεθόδευσε το ΥΠΕΠΘ και απαιτούμε:

  1. Οι αναθέσεις μαθημάτων ΚΑΙ για τα μαθήματα τα σχετικά με την Πληροφορική να γίνονται με βάση το γνωστικό αντικείμενο του πτυχίου και μόνο.
  2. Ο αριθμός μαθητών ανά καθηγητή στα εργαστηριακά μαθήματα να γίνει δώδεκα (12) ΚΑΙ για τα μαθήματα Πληροφορικής και όχι δεκαεπτά (17) όπως τώρα κατ' εξαίρεση ορίζει η νέα εγκύκλιος.
  3. Ισονομία για τους υπεύθυνους εργαστηρίων Πληροφορικής με τρίωρη μείωση ωραρίου ΚΑΙ για το ΣΕΚ.

http://www.PetitionOnline.com/pekap192/petition.html

Τετάρτη, Μαρτίου 15, 2006

The sound of silence...

...θα κάνω πολύ καιρό να ακούσω απ' ότι φαίνεται...Η πρώτη απόπειρα να κάνω το κουτί μου πιο ήσυχο δεν είχε και πολύ καλά αποτελέσματα... Βγάζοντας ένα-ένα τα ανεμιστηράκια και τις συσκευές κατέληξα ότι την πιο πολύ ζημιά την κάνει το ανεμιστηράκι της CPU (Athlon XP 2400+) και ο 40ρης σκληρός. Όπως λέει και ο Alex μία είναι η σίγουρη λύση στην περίπτωσή μου: ωτοασπίδες...

Μαζί με το τροφοδοτικό πήρα και ασύρματο πληκτρολόγιο-ποντίκι της Logitech. Τρόμαξα να κάνω το πληκτρολόγιο να δουλέψει...Τι PS/2, τι USB όλα τα δοκίμασα αλλά αυτό connect γιοκ!
Είχα ήδη απελπιστεί και ήμουν έτοιμος να το στείλω από εκεί που ήρθε όταν ξαφνικά με λυπήθηκε! Είχα αλλάξει τις μπαταρίες της συσκευασίας με τις μπαταρίες του τηλεχειριστηρίου του αρκουδίσιον και επιτέλους έδωσε σήμα! Βέβαια είμαι σίγουρος πως τις είχα ξαναβάλει και πιο μπροστά χωρίς να δουλέψει αλλά... αφού παίζει ΔΕΝ το πειράζουμε και ούτε ρωτάμε πολλά πολλά!

Ένα ακόμη X-file για τον υπολογιστή μου.

2 Comments:

Blogger pixie said...

Πάλι η Σούπερ Γκαντέμω θα σώσει τη μέρα! :P

http://www.quietpc.com/

1:04 μ.μ.

 
Blogger pixie said...

Επίσης, ρίξε μια ματιά κι εδώ:

http://www.silentpcreview.com/

Μη φοβάσαι να παραγγείλεις από το εξωτερικό, αν η ποικιλία των ελληνικών καταστημάτων περιορίζεται στη Βίσση και τη Βανδή.

3:06 μ.μ.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home